[Afisz. Incipit] Wielka Rewia Rosyjskiej Muzyki Pieśni i Tańca ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacją o koncercie w wykonaniu przedstawicieli Armii Czerwonej. Kierownictwo artystyczne Juri Sadowski.