Chcę strażaka i Ogień światem. (Lębork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o przedstawieniu i zabawie karnawałowej w Nowej Wsi (k. Lęborka) 8.02.1948 r.
Keywords: Lębork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne