Listopad 29 niedziela referendum (Warszawa : [s.n.], 1987)
Plakat propagandowy nawołujący do głosowania "tak" w listopadowym referendum 1987 r.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty