Ogłoszenie stosownie do zarządzenia Urzędu Wojewódzkiego / Henryk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Zarząd Miejski m. Gdyni, 1946)
Ogłoszenie Zarządu Miasta z 9.08.1946 r. dot. zgłaszania inwentarza żywego.