Gdańsk Wrzeszcz - Browar / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1980)
Przedstawia Gdańskie Zakłady Piwowarskie przy ul. Kilińskiego w Gdańsku-Wrzeszczu, widok na bramę wjazdową na teren zakładu, ok. 1985 r.