Gdańsk Wrzeszcz - Browar - Węgrzyn, Witold (1945- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia Gdańskie Zakłady Piwowarskie przy ul. Kilińskiego w Gdańsku-Wrzeszczu, widok na bramę wjazdową na teren zakładu, ok. 1985 r.
Tyt. i data wg opisu autora na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Browary -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie