Ex Libris Inger. M. Lundqvist C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1962)
W okręgu otwarta książka z inicjałami I. L. i napis Ex Libris Inger. M. Lundqvist, u góry korona, a wokoło liście laurowe. Sygn. aut. w obrębie kompoz.