Ex Libris Inger. M. Lundqvist - Blæsbjerg, Christian (1903- ).; Lundqvist, Inger M. ([S.l., 1962)
W okręgu otwarta książka z inicjałami I. L. i napis Ex Libris Inger. M. Lundqvist, u góry korona, a wokoło liście laurowe. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data i technika graficzna na odwrocie.