Piotruś Pan / instruktor Renata Szuryga ; Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie. - Szuryga, Renata ([wydawca nieznany], 2008)
Plakat premiery 14.06.2008 r. Nazwisko autorki projektu w lewym dolnym rogu. Projekt plakatu przedstawia dziecięcy rysunek autorstwa 10-letniej Natalii Wójcik.