Dyskryminacja w stosunkach wewnętrznych według prawa wspólnotowego / Maciej Szpunar. - Szpunar, Maciej
Istnienie "elementu wewnątrzwspólnotowego". Kompetencja Trybunału Sprawiedliwości. Dyskryminacja w stosunkach wewnętrznych na tle innych przepisów traktatu. Dyskryminacja w stosunkach wewnętrznych i sposoby jej eliminacji. Obejście prawa.