Deutscher Berufsgenossenschaftstag 1927 / Radierung von Berthold Hellingrath. - Hellingrath, Berthold (1877-1954) ([wydawca nieznany], 1927)
Karta pamiątkowa wydarzenia wraz z menu kolacji w Kasino-Hotel 10.09.1927 r.