[Afisz. Incipit] Na ogólne życzenie odegrane zostanie powtórnie przedstawienie p.t. Genowefa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 13-15.12.1947 r. w Domu Kultury i Sztuki.