[Afisz. Incipit] Na ogólne życzenie odegrane zostanie powtórnie przedstawienie p.t. Genowefa ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 13-15.12.1947 r. w Domu Kultury i Sztuki.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.