Ex Libris r. j. watiez / [Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1963)
Przedstawia dwa czerwone wazony, niżej napis: r. j. wattiez, w lewym górnym rogu na czarnym prostokącie napis Ex Libris.