Ex Libris r. j. watiez - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Wattiez, René. ([S.l., 1963)
Przedstawia dwa czerwone wazony, niżej napis: r. j. wattiez, w lewym górnym rogu na czarnym prostokącie napis Ex Libris.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i symbolem techniki graf. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 15.11.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.