Besuchen Sie Stand 109 : Haus "Weichsel". ("Daropa", 1924)
Druk reklamujący Danziger Rollen-papier-Fabrik "Daropa" znajdujący się w Danzig-Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) Heiligenbrunnerweg (Do Studzienki) 26.