Ex Libris Dr Inge Norbert Nechwatal W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia byka stojącego na brzegu rzeki, w której pływają dwie ryby. Z lewej strony napis: Ex Libris Dr Inge Norbert Nechwatal. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.