[25 lat Politechniki Gdańskiej] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia uroczystość 25-lecia Politechniki Gdańskiej, na zdjęciach rektor uczelni Janusz Staliński, Henryk Śliwowski wojewoda gdański, profesorowie i studenci politechniki, 1970 rok.