Karl M. Astor Rien N'est Plus Puissant Que La Parole - Feil, Otto (1894-1985).; Astor, Karl M. ([S.l., 1950)
Popiersie Anatola France'a obok napis: Anatole France, niżej na wstędze Karl M. Astor. Wokoło w obramowaniu dewiza: Rien N'est Plus Puissant Que La Parole. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg inw. zbioru ekslibrisów.