[Afisz. Inc.:] Polski Związek b. Więźniów Politycznych Koło Sopot Sekcja Wdów i Sierot [...] urządza w dniu 22-go lutego 1948 r. o godz. 19.15 koncert. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie w sopockim Grand Hotelu.