Kawalerowie Virtuti militari ze służby w P.O.W. (1921 r.) ([S.l.] : Nakładem Kom. Bud. Pomnika Poległych Peowiaków, 1921)
Karta pocztowa preznetująca oficerów P.O.W.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska Organizacja Wojskowa -- karty pocztowe