Preis=Liste No. 73 - R. Denzer Danzig ([Gdańsk : s.n., 1926)
Cennik towarów w roku 1926 gdańskiej winiarni R. Denzer Danzig znajdującej się na Langermarkt 16 (Długi Targ).
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.