Medal. 40 Lat Centrali Rybnej w Gdyni. - Mennica Państwowa (Warszawa). ([Warszawa] : [Mennica Państwowa], 1986)
Medal. Awers: Po środku znak firmowy Centrali Rybnej, pod nim napis: 40 Lat, wokoło napis: Centrala Rybna w Gdyni 1946-1986. Rewers: Na tle fragmentu mapy z Zatoką Gdańską trzy herby: Gdańska, Gdyni i Elbląga, obok leżące ryby.
Tytuł według napisu na medalu.
Miejsce wydania na podstawie siedziby wykonawcy.
Wydawca na podstawie znaku wykonawcy.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe