[Afisz. Incipit] Do wszystkich mieszkańców ziemi sztumskiej ... Ofiarując książki przyczynicie się ... - Grodnicki, Józef ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz nawołujący do przekazywania polskich książek do biblioteki w Sztumie.