[Afisz. Incipit] Do wszystkich mieszkańców ziemi sztumskiej ... Ofiarując książki przyczynicie się ... - Grodnicki, Józef (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz nawołujący do przekazywania polskich książek do biblioteki w Sztumie.
Keywords: Biblioteki -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Dawne terytoria niemieckie na Wschodzie -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.