115 rocznica powstania chłopskiego : w powiecie starogradzkim oraz w sąsiednich powiatach - pod wodzą Floriana Ceynowy. ([s.n.], 1961)
Afisz z programem uroczystości, które odbyły się 21-22.02.1961 r.