Program Międzypaństwowego meczu bokserskiego Z.S.R.R. - Polska Północna. ([wydawca nieznany], 1947)
Druk z programem walk, które miały (prawdopodobnie) miejsce w siedzibie Towrzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Gdańsku.