Gdańsk - widok na odbudowane kamieniczki przy ul. Długiej i Ogarnej Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1953)
Przedstawia widok z wieży Kościoła Mariackiego na odbudowane kamienice przy ul. Długiej w Gdańsku, ok. 1953 r.