Gdańsk - widok na odbudowane kamieniczki przy ul. Długiej i Ogarnej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1953)
Przedstawia widok z wieży Kościoła Mariackiego na odbudowane kamienice przy ul. Długiej w Gdańsku, ok. 1953 r.
Tyt. i daty ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie