Praca socjalna - wielość znaczeń: propozycja interpretacji społeczno-pedagogicznej / Ewa Marynowicz-Hetka. - Marynowicz-Hetka, Ewa (1946- ).
Słowa kluczowe: praca socjalna, praca społeczna, pedagogika społeczna.