Praca socjalna - wielość znaczeń: propozycja interpretacji społeczno-pedagogicznej - Marynowicz-Hetka, Ewa (1946- ). (2016)
Słowa kluczowe: praca socjalna, praca społeczna, pedagogika społeczna.
Key words: social work, societal work, social pedagogy.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 32-34.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Opieka społeczna -- konferencje