Orgelvesper : von Dr. Gotthold Frotscher. (Danzig : [s.n.], 1923)
Program wieczoru artystycznego w gdańskim kościele Trinitatiskirche (św. Trójcy) na Fleischergasse (Rzeźnicka) 17 lipca 1923 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne