Otwarcie XXX Dni Duchowości - Nagy, Stanisław (1921-2013) (2006)
Dotyczy 30. Dni Duchowości w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, Lublin, 25-26.11.2005.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); Duchowość chrześcijańska; Artykuł z pracy zbiorowej; Artykuł wstępny