[Afisz. Incipit] Powiatowa Rada Związków Zaw. w Słupsku zaprasza wszystkich na Ostatni Bal Karnawału w dniu 15-lutego 1947 r. ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie, która odbyła się w salach "Colosseum".