[Afisz. Incipit] Powiatowa Rada Związków Zaw. w Słupsku zaprasza wszystkich na Ostatni Bal Karnawału w dniu 15-lutego 1947 r. ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie, która odbyła się w salach "Colosseum".
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.