Procesy samosterowania u osób leczących się z powodu uzależnienia od alkoholu : zastosowanie koncepcji samoregulacji Juliusa Kuhla / Barbara Bętkowska-Korpała, Sybilla Błasczyk-Schiep. - Bętkowska-Korpała, Barbara
Zjawisko samosterowania w koncepcji Kuhla, samosterowanie a uzależnienie od alkoholu.