Procesy samosterowania u osób leczących się z powodu uzależnienia od alkoholu : zastosowanie koncepcji samoregulacji Juliusa Kuhla - Bętkowska-Korpała, Barbara; Blasczyk-Schiep, Sybilla (2013)
Zjawisko samosterowania w koncepcji Kuhla, samosterowanie a uzależnienie od alkoholu.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 92-93.