[Afisz. Incipit] W 3-cia rocznice Utworzenia P.K.W.N. Program Uroczytości Obchodu Święta Odrodzenia Polski w Darłowie. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ochodach Święta Odrodzenia Polski w Darłowie, 21.07.1947 rok.