[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 68 Rozp. Prez. R.P. z dnia 7 czerwca 1927 roku o prawie przemysłowym ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z regulaminem targów małych miasta Gdyni.