[Afisz. Incipit] Częściowa zmiana programu nowe 1000 Taktów Piosenki Jazzowej w wykonaniu sił krajowych i zagranicznych ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem koncertu. Wykonawcy: Zygmunt Karasiński, Eliza Charles, K. Kaliszewska, Jeanne Johnstone Schiele, Jerzy Komorowski, Włodzimierz Bieżan, Imre Szenes, Marian Radzik, Tadeusz Prejsner.