[Afisz. Incipit] Częściowa zmiana programu nowe 1000 Taktów Piosenki Jazzowej w wykonaniu sił krajowych i zagranicznych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem koncertu. Wykonawcy: Zygmunt Karasiński, Eliza Charles, K. Kaliszewska, Jeanne Johnstone Schiele, Jerzy Komorowski, Włodzimierz Bieżan, Imre Szenes, Marian Radzik, Tadeusz Prejsner.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.