Plan/Gra planszowa Działki Leśne Gdynia : projekt pt. Sławni mieszkańcy, ciekawe budowle - Działki Leśne. (Gdynia : Rada Dzielnicy Działki Leśne, 2013)
Trasa turystyczna-gra po dzielnicy Gdyni Działki Leśne.
Keywords: Gdynia (Polska) -- przewodniki; Gdynia (Polska) -- trasy turystyczne