Ex Libris Irene Wetzig / Ullrich Brewersdorff. - Brewersdorff, Ullrich (1920-2008) (1966)
Na tle dwóch profilów głów kobiecych i regału z książkami, twarz kobiety, napis: Ex Libris Irene Wetzig. Pod wyobrażeniem ołówkiem sygnatura artysty.