Ex Libris Irene Wetzig - Brewersdorff, Ullrich (1920-2008).; Wetzig, Irene ([Miejsce nieznane], 1966)
Na tle dwóch profilów głów kobiecych i regału z książkami, twarz kobiety, napis: Ex Libris Irene Wetzig. Pod wyobrażeniem ołówkiem sygnatura artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Data według podanej bibliografii.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum - og exlibrissamling, 11.03.2024
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w