Ex Libris Magdy Kiełkiewicz Paweł - Rafał / aK. - Kot, Andrzej (1946-2015) (2000)
Przedstawia dwie głowy męskie w kapeluszach zwrócone do siebie profilami. Na kapeluszach napis na lewym: Paweł, na prawym Rafał. U góry napis: Ex Libris Magdy Kiełkiewicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz.