[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zgodnie z zarządzeniem obyw. Wojewody Gdańskiego ... o pomocy sąsiedzkiej w Rolnictwie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o terminach targów w Lęborku w październiku i listopadzie 1947 r.