Debiuty poetyckie-75. (Szamotuły : [wydawca nieznany], 1975)
Afisz informujący o imprezie wraz z programem w ramach IV Ogólnopolskiego Seminarium Lietrackiego 19-20.1976.
Keywords: Poezja polska -- 1970-.; Druki ulotne -- Polska -- 1970-2000.