Intelektualny wymiar pracy duszpasterskiej kapłana / Lucjan Balter. - Balter, Lucjan (1936-2010)
Teologia żyjąca w duszy kapłana. Zmysł Transcendencji i autentyzm życia. Głosiciel słowa Bożego, a nie zapożyczonych myśli.