Intelektualny wymiar pracy duszpasterskiej kapłana - Balter, Lucjan (1936-2010). (2010)
Teologia żyjąca w duszy kapłana. Zmysł Transcendencji i autentyzm życia. Głosiciel słowa Bożego, a nie zapożyczonych myśli.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kapłaństwo; Katolicyzm; Duszpasterstwo; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej