Eugenius Strens In Memoriam Vindobonae : A. D. MCMXXXIV / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1934)
Przedstawia katedrę św. Stefana w Wiedniu, wyżej na banderoli data: A. D. MCMXXXIV, napis u góry: Eugenius Strens, u dołu: In Memoriam Vindobonae. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.